Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης συμφωνίας ολοκληρώθηκε αθόρυβα εδώ και αρκετές ημέρες στον Ολυμπιακό. Ήταν γνωστό εδώ και καιρό, ότι μετά τον Παπ Αμπού Σισέ, οι "ερυθρόλευκοι" θα κοιτάξουν να δέσουν ακόμη καλύτερα τον Μαντί Καμαρά. Προκειμένου και ο ίδιος να είναι περισσότερο χαρούμενος με τις απολαβές του, αλλά και ο σύλλογος να εκμεταλλευθεί την υπεραξία που έχει δημιουργήσει με τις φετινές εμφανίσεις του..


Το να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με επέκταση ενός χρόνου και αναπροσαρμογή με τριπλασιασμό των αποδοχών του(δεν ξεπερνούσαν τις 140.000 €), ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη. Από την στιγμή δε που ο Καμαρά ελέγχεται πλήρως από τον Πιέρ Ισά, “αγαπημένο” ατζέντη των “ερυθρόλευκων”.

Αυτό που δεν διέρρευσε χθες ήταν το ύψος της τρελής ρήτρας αποδέσμευσης που υπάρχει στο νέο συμβόλαιο του Καμαρά. Σύμφωνα με την πιάτσα agents αλλά και την δημοσιογραφική,τέτοιο μπάι άουτ δεν έχει μπει ξανά σε άλλον παίκτη του Ολυμπιακού, τουλάχιστον επί εποχής Μαρινάκη. Βέβαια όπως μας μεταφέρθηκε ισοφάρισε την ρήτρα που είχε βάλει ο Σωκράτης Κόκκαλης στον Ντιόγκο κι έφτανε τα 30 εκατ. ευρώ. Το ποσό (η... τριαντάρα) δεν επιβεβαιώθηκε προς το 24ο Ευαγγέλιο από πλευράς Ολυμπιακού , απλά υπήρξε παραδοχή πως είναι πάνω από 25 εκατομμύρια!!