Οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γιώργος Μασούρας - μαζί με τον Λεονάρντο Κούτρη που έφτιαξε το γκολ του Γκερέρο - είναι τρεις μεγάλοι κερδισμένοι από τους Έλληνες παίκτες των Πειραιωτών στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Τον Κούτρη λίγο έως πολύ μπορεί και να τον περίμενε κάποιος ειδικά ως προς τα... γεμίσματά του προς την αντίπαλη περιοχή και ενώ έβγαλε την ασίστ στο 0-1 του Γκερέρο. Τους Μπουχαλάκη και Μασούρα όμως λίγοι μπορεί να τους περίμεναν τόσο θετικούς σε ένα ντέρμπι όπως αυτό του ΟΑΚΑ. Και ο Κρητικός χαφ με την παρουσία του στο κέντρο αλλά και τις φορές που έβγαλε απειλές για την αντίπαλη εστία αλλά και ο διεθνής εξτρέμ με τα τρεξίματά του, την κάλυψη χώρων αλλά και ορισμένες πολύ καλές του ενέργειες όπως εκείνη του 22' με την κίνησή του και το σουτ.

Σε τέτοια... τεστ και σε τέτοια ντέρμπι - σε όποια κατάσταση και να είναι οι δύο ομάδες - πάντα μετράνε τέτοιες εμφανίσεις. Η αλήθεια είναι πως ειδικά οι Μπουχαλάκης και Μασούρας έβγαλαν άκρως θετικό πρόσημο, κέρδισαν πολλούς πόντους (σ.σ. από τους Έλληνες παίκτες των Πειραιωτών) και μάλιστα στα αποδυτήρια συζητήθηκε με πολύ καλά σχόλια η απόδοσή τους