Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει την Κυριακή (10/2, 19.30) στην έδρα του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

O Ολυμπιακός έκοψε την Πέμπτη (7/2) την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το σύνθημα για "διπλό" στο ντέρμπι της Κυριακής (10/2, 19.30) με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας:

«Είστε πολύ δυνατοί και την Κυριακή, μπροστά μας, έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα! Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη κίνητρο, το οποίο έχει να κάνει -και είναι κάτι για το οποίο θα ξαναμιλήσουμε το Σάββατο- με τα παιδιά της Θύρας 7. Ήταν η μεγαλύτερη τραγωδία που έχει συμβεί στα ελληνικά γήπεδα.

Αυτό έγινε το 1981 και το Σάββατο θα είναι το μνημόσυνο. Έγινε μετά από μία πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας μας 6-0 εναντίον της ΑΕΚ, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το 1981. Θα είναι πολύ καλό να συνδυαστεί με μία μεγάλη νίκη, όπως τότε με την ΑΕΚ.


Μπορείτε να το κάνετε, το χρωστάμε και στα παιδιά και πιστεύω ότι και μπορείτε και όλοι θέλετε πολύ να το κάνουμε. Και θα το πετύχουμε. Θα μπείτε μέσα δυνατά, θα κερδίσετε το ματς και θα πάρουμε το πρωτάθλημα!».

Πέρα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη το "παρών" στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έδωσαν επίσης τα μέλη της διοίκησης και τα στελέχη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Τα φλουριά ήταν τέσσερα και τυχεροί στάθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές Γιάγκος Βούκοβιτς και Γκιλιέρμε, ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο φυσικοθεραπευτής Νίκος Λυκουρέσης.

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ Ολυμπιακός: