Η υπόθεση του ΟΦΗ έσκασε σαν... βόμβα, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί την υπόθεση και εφόσον τελεσιδικήσει θα αποφασίσει το πως θα λειτουργήσει για το ματς του α' γύρου.

Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός είχε χάσει από τον ΟΦΗ στον α' γύρο. Με την εκδίκαση της υπόθεσης των Κρητικών να είναι σε εξέλιξη για το ματς με τον Αιγινιακό εφόσον υπάρξει τελικώς απόφαση για υποβιβασμό τους μετά από την σχετική εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ τα δεδομένα στην κατηγορία αλλάζουν. Σε μία τέτοια περίπτωση στο Λιμάνι θα κληθούν να αξιολογήσουν την κατάσταση για αποφασίσουν ανάλογα.

Για το εάν δηλαδή θα διεκδικήσουν μέσω των αρμόδιων δικαιοδοτικών Οργάνων τους βαθμούς αυτούς που έχασαν στο Ηράκλειο. Είναι κάτι βέβαια που για να αξιολογηθεί, να κριθεί και να αποφασιστεί θα πρέπει να τελεσιδικήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Σημειώνεται πάντως από βαθμολογικής πλευράς πως εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει στην Τούμπα και πάρει πίσω τους συγκεκριμένους βαθμούς, τότε θα υπάρχει ισοβαθμία στην κορυφή του πρωταθλήματος. Στην παρούσα φάση πάντως δεν υπάρχει καμία τελική απόφαση από μεριάς του Ολυμπιακού για το θέμα αυτό.