Ο Ροντερίκ Μιράντα στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε για τον φετινό Ολυμπιακό, το ματς με τον ΟΦΗ αλλά και τους επόμενους στόχους της ομάδας του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Μιράντα είπε στη NOVA για:

Την Ευρώπη και τη Ντιναμό: Αν το πρώτο παιχνίδι ήταν στο Κίεβο και το δεύτερο στην έδρα μας τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.Στην έδρα μας κάναμε κάποια λάθη που μας κόστισαν την πρόκριση.Πρέπει τώρα να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα και να πάρουμε εννέα νίκες.

Την ιστορική πρόκριση με Μίλαν: Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι & ήταν μία μεγάλη νύχτα.Ήταν πολύ σημαντική για όλους τους παίκτες και για όλη την ομάδα.

Τους στόχους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: Στο πρωτάθλημα πρέπει να κάνουμε νίκες σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και να περιμένουμε να χάσει βαθμούς.Οφείλουμε να κάνουμε το απόλυτο στις επόμενες αγωνιστικές, ενώκαι στο κύπελλο πρέπει να προχωρήσουμε και να φτάσουμε μέχρι το τέλος και την κατάκτηση του τροπαίου για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας.

Τον ΟΦΗ: Ο ΟΦΗ παλεύει για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία, θα έρθει με επιθετικές διαθέσεις και θα προσπαθήσει να μας κάνει ζημιά με αντεπιθέσεις.Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, να κάνουμε το παιχνιδι μας, να πιέσουμε από τα πρώτα λεπτά και να ψάξουμε το γκολ.Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς στο το πρώτο ματς την Κρήτη είχαμε χάσει, οπότε θέλουμε να πάρουμε και τη ρεβάνς ώστε να δώσουμε χαρά και στον κόσμο μας.

Το εάν μπήκαν φέτος οι βάσεις για έναν πιο δυνατό Ολυμπιακό του χρόνου: Φυσικά και μπήκαν τα θεμέλια και η ομάδα του χρόνου θα είναι πιο δυνατή.Φέτος ξεκινήσαμε με αρκετά νέα πρόσωπα και μας πήρε χρόνο για να γνωριστούμε μεταξύ μας.Η ομάδα έχει μπροστά της ακόμα ελπίδες αλλά είναι δύσκολο να πετύχουμε κάτι.Για του χρόνου όμως είμαι σίγουρος πως θα πάμε καλύτερα, ο προπονητής είναι ένας άνθρωπος που μας εμπνέει εμπιστοσύνη και φέρνει την ισορροπία στην ομάδα.Θα είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουν οι παίκτες και του χρόνου καθώς θα έχουμε γνωριστεί καλύτερα και είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε μια χαρά.

Τον ίδιο και την παρουσία του: Περνάω πολύ καλά μαζί με την οικογένεια μου,η πόλη είναι πολύ όμορφη,έχει ωραίο φαγητό, ο καιρός είναι πολύ καλός. Σε ότι αφορά στην ομάδα, σίγουρα θα επιθυμούσα να βρισκόμαστε σε υψηλότερη θέση και να είχαμε πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa. Η φετινή χρονιά όμως σχετικά με την περσινή ήταν καλύτερη και υπήρξε σημαντική βελτίωση αλλά χρειάζεται και άλλη προσπάθεια για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον.