Τον Γενάρη ο Ολυμπιακός είχε ενημερώσει πως απέρριψε πρόταση 5 εκατ. € της Τζένοα για τον Κούτρη. Η ιταλική ομάδα δεν επέστρεψε ποτέ με βελτιωμένη προσφορά, ίσως και γιατί τα στελέχη της αντιλήφθηκαν πως οι “ερυθρόλευκοι” ήταν άκρως επιφυλακτικοί - μέχρι και αρνητικοί μαζί τους- από το παλαιότερο deal του Φετφατζίδη.

Και όμως, οι ... Γενοβέζοι ξανάρχονται στο "Γ. Καραϊσκάκης" για χάρη του Λεονάρντο Κούτρη. Συγκεκριμένα, ζήτησαν επίσημα από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ δυο προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν οι απεσταλμένοι της την αυριανή αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ντινάμο Κιέβου.


Τον... λόγο της επίσκεψής τους δεν το αποκάλυψαν αλλά δεδομένα πρόκειται για τον διεθνή Έλληνα αριστερό μπακ. Η Τζένοα θα αγοράσει το καλοκαίρι παίκτη για την συγκεκριμένη θέση, με τον Κούτρη να παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας της, παρότι τον προηγούμενο μήνα ο Ολυμπιακός απέρριψε την επίσημη πρότασή της.

Και επειδή στον Πειραιά γνωρίζουν πως η Τζένοα γέμισε τα ταμεία της με περίπου 35 +10 (σε μπόνους) εκατ. ευρώ από την πώληση του Πιάτεκ στην Μίλαν, έχει αλλάξει αρκετά πλέον η άποψη των "ερυθρόλευκων" για την συγκεκριμένη ιταλική ομάδα (την θεωρούσαν κακοπληρώτρια)...

Βέβαια σιγά σιγά φαίνεται να έχει κυκλοφορήσει ποια ήταν η χειμωνιάτικη επίσημη πρόταση που είχε καταθέσει στον Ολυμπιακό. Αυτή ήταν όντως ύψους 5 εκατ. ευρώ αλλά για δανεισμό 1,5 χρόνου, με αυτόματη όμως, οψιόν αγοράς του Κούτρη στο διάστημα αυτό, με το που θα συμπλήρωνε μόλις πέντε (5) 60λεπτα!


Η Τζένοα έδινε μπροστά (cash) ως ενοίκιο το 1,5 εκατ. ευρώ και ζητούσε τα 3 εκατ. της οψιόν να τα καταβάλει σε δυο δόσεις. Έφτανε μάλιστα στα 5 εκατ. την προσφορά της, βάζοντας εφικτό μπόνους στόχων, ύψους 500.000 ευρώ!!

Στο δια ταύτα η Τζένοα γνωρίζει πως για να έχει τύχη το καλοκαίρι θα πρέπει να δώσει ποσό που θα κυμαίνεται στα 7 με 8 εκατ. ευρώ. Και η διακύμανση αυτή είναι σχετική με τα πιθανά μπόνους που μπορούν να μπουν στο ενδεχόμενο deal. Κατά συνέπεια, για να συνεχίζει να ενδιαφέρεται η Τζένοα, στέλνοντας διαφορετικό ξανά σκάουτερ να "σκανάρει" τον Κούτρη, γνωρίζοντας πλέον και την παραπάνω... τιμή του, το συμπέρασμα είναι σαφές: εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του.