Πάρα πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, κάτι το οποίο έγινε φανερό και μέσα από τις δηλώσεις του στο Olympiacos TV. Ο αμυντικός των Πειραιωτών, επισήμανε ότι είναι υπερήφανος που θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Θρύλου και θα κλείσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», κάτι το οποίο όπως ανέφερε ήταν το όνειρό του.

Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο των Πειραιωτών και του υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το μήνυμα του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Εντάξει αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου. Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μία ποδοσφαιρική ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή του. Είμαι πολύ περήφανος που θα φορέσω ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα κλείσω την καριέρα μου εδώ. Ήταν ένα όνειρο για εμένα αυτό. Και όπως έκανα και την προηγούμενη φορά, αυτό θα κάνω και τώρα. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα».

Για την τοιχογραφία που υπάρχει στο «Καραϊσκάκη» με τον Αβραάμ και για το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά στο Φαληρικό γήπεδο: «Σίγουρα, όπως είπα και πριν είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και βλέπω γνώριμα πρόσωπα, με τα οποία έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί. Ανυπομονώ να μπω ξανά στο γήπεδο, το «Γ. Καραϊσκάκης», να φορέσω τη φανέλα. Αυτό που θέλω να κάνω και εγώ και όλοι μας είναι να πετύχουμε τους στόχους μας, γιατί αυτή η ομάδα έχει συνηθίσει να βρίσκεται στην κορυφή».