Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός με την εμφάνισή του έκανε πολύ εύκολο το ματς με τον Λεβαδειακό στάθηκε ο Λεονάρντο Κούτρης στις δηλώσεις του. Παράλληλα, ο αριστερός μπακ του Θρύλου αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν για το όνομά του, τονίζοντας ότι το μυαλό του είναι μόνο στον Ολυμπιακό!

Αρχικά, ο Κούτρης δήλωσε: «Κάναμε ένα καλό ομαδικά παιχνίδι. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που δύσκολα δέχεται φάσεις. Οπότε έπρεπε να μπούμε δυνατά και με πνεύμα νικητή. Αυτό ήταν το κυριότερο που θέλαμε να έχουμε. Να μπούμε με πνεύμα νικητή για να σκοράρουμε γρήγορα και να κάνουμε πιο εύκολα τη δουλειά μας! Θα μπορούσαμε να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο γκολ. Στο δεύτερο μέρος είπαμε να μην εφησυχάσουμε και να τελειώσουμε το ματς, αν και κινδυνεύσαμε λίγο από κάποιες αντεπιθέσεις. Και στα 95 λεπτά που παίξαμε ήμασταν ανώτεροι και δίκαια κερδίσαμε. Εμείς ήρθαμε εδώ με στόχο να κερδίσουμε. Θέλαμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορο γκολ για να μην αγχωθούμε».

Τέλος, για την πρόταση της Τζένοα που απορρίφθηκε και για τις διάφορες «σειρήνες» που ακούγονται από το εξωτερικό, απάντησε: «Αυτά είναι δουλειά του μάνατζέρ μου. Εγώ δεν ασχολούμαι. Το μυαλό μου είναι μόνο εδώ. Το μυαλό μου ήταν αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όλη την περασμένη εβδομάδα. Δεν έχω το κεφάλι μου στα μεταγραφικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. Αυτά είναι δουλειά του μάνατζέρ μου κι εγώ δεν ασχολούμαι με κάτι τέτοιο».