Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σπάρτα Πράγας είναι η ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ανδρέα Γιαννιώτη και όλα δείχνουν ότι ο 26χρονος τερματοφύλακας θα μετακομίσει στην ομάδα του Ζντένεκ Σκάζνι.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης έχει τεθεί εκτός Ολυμπιακού και ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βγει στην αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του. Από την στιγμή που ο 26χρονος διεθνής πορτιέρο δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του βγήκε ήδη στην αγορά για την εύρεση πρότασης και να αποχωρήσει άμεσα από του Ρέντη, έξι μήνες πριν το τέλος του συμβολαίου του.

Η πρόταση αυτή ήρθε και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Σπάρτα Πράγας είναι η ομάδα που την έχει καταθέσει, μια πρόταση που με τις ίδιες πληροφορίες ικανοποιεί τον Ολυμπιακό αλλά και τον ίδιο τον Γιαννιώτη.

Η υπόθεση δείχνει να είναι προχωρημένη και όλα δείχνουν πως ο Γιαννιώτης θα αποχωρήσει άμεσα από τον Ολυμπιακό και να μετακομίσει στην Σπάρτα Πράγας. Η τσέχικη ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς μετά από 19 αγώνες και ψάχνει ενίσχυση με στόχο την βελτίωση της εικόνας ενόψει του δεύτερου γύρου ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μια θέση στο Europa League.