Τον βασικό τερματοφύλακα της Τοντέλα, έχουν ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Τι «παίζει» και με τον Μαραφόνα... Ο Ανδρέας Γιαννιώτης θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπάρτα Πράγας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βγει στην αγορά για να βρουν γκολκίπερ ο οποίος θα είναι νουμερο 2 στην ιεραρχία πίσω από τον Ζοσέ Σα.

Kαι σύμφωνα με τους Πορτογάλους οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Κλαούντιο Ράμος. Ο 27χρονος γκολκίπερ της Τοντέλα είναι βασικός φέτος στο πρωτάθλημα, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 όμως η Record γράφει πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Για την ακρίβεια πως έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με την διοίκηση της Τοντέλα, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει επίσημη πρόταση, μιας και εξετάζει πρώτα τις προθέσεις των Πορτογάλων. Από την Πορτογαλία όμως υπάρχει και η περίπτωση του Μαραφόνα της Μπράγκα. O 31χρονος γκολκίπερ είναι δεύτερος στην ιεραρχία της ομάδας, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι...