Ο Φράνκο Σολδάνο μίλησε στο Olympiacos TV και αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, αναφέροντας πως όσο γρηγορότερα ανοίξει λογαριασμό στο γκολ, όσο πιο ανακουφισμένος θα αισθανθεί.

O Αργεντινός φορ του Ολυμπιακού, Φράνκο Σολδάνο, μίλησε στο Olympiacos TV μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη και αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, αναφέροντας πως όσο γρηγορότερα ανοίξει λογαριασμό στο γκολ, όσο πιο ανακουφισμένος θα αισθανθεί.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που με έχουν υποδεχθεί σήμερα οι φίλαθλοι. Έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή υποδοχή. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω εκτός της χώρας μου. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι με έχουν υποδεχθεί πολύ καλά και νιώθω πολύ άνετα", ανέφερε αρχικά ο Σολδάνο και συνέχισε για το αν ανυπομονεί για το πρώτο του γκολ:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που ξεκίνησα στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος με υποδέχθηκε πολύ καλά. Όπως και ο προπονητής και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας με έχουν βοηθήσει πολύ και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να προσαρμοστώ γρήγορα. Περιμένω και ανυπομονώ για να πάρω περισσότερο χρόνο. Όσο πιο γρήγορα έρθει το πρώτο γκολ τόσο πιο ανακουφισμένος θα αισθανθώ".