Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στάθηκε στην σημασία του πρωταθλήματος αλλά και στην άκρως πειστική εμφάνιση της ομάδας του Ολυμπιακού στην έδρα του Λεβαδειακού το απόγευμα της Κυριακής.

Τον στόχο του αγώνα: «O στόχος μας ήταν αυτός από το πρώτο λεπτό και γενικά έχουμε πει από τότε που ξεκίνησε η χρονιά πως πρέπει να μπαίνουμε δυνατά στους αγώνες. Να μην αφήνουμε ούτε ένα λεπτό ανεκμετάλλευτο, που λέει ο λόγος. Και αυτό έγινε σήμερα. Καταφέραμε να σκοράρουμε γρήγορα και νομίζω πως όταν γίνεται αυτό, όλα γίνονται πιο εύκολα. Ξέρω ότι έχουμε την ποιότητα, όταν ο αντίπαλος δεν μένει πίσω και ανοίγεται μετά, πως είναι πιο εύκολο για εμάς να κάνουμε το παιχνίδι μας» και συνέχισε λέγοντας: «Οπότε είμαστε χαρούμενοι. Ξεκινήσαμε με μια νίκη την χρονιά στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε».

Το ματς με ΠΑΣ που ακολουθεί: «Ξέρουμε τις μας περιμένει. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Όλοι, τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι έχουμε καταλάβει που βρισκόμαστε και πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα για εμάς. Οπότε πάμε και στα Γιάννινα με το ίδιο σκεπτικό και την ίδια αποφασιστικότητα, όπως με τον Λεβαδειακό». 

Το πόσο βοήθησε από πλευράς αγωνιστικού ρυθμού το ματς με την Ξάνθη: «Είχαμε μια διακοπή περίπου ένα μήνα. Οπότε ο αγωνιστικός ρυθμός χάθηκε. Θέλουμε σιγά σιγά να ξαναβρούμε τα πατήματα μας και να παίξουμε όπως στα τελευταία ματς του 2018. Σημασία έχουν κυρίως τα αποτελέσματα, αλλά το θετικό είναι πως δείξαμε και σε αυτό το ματς ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και αγώνα με τον αγώνα, θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».