Του Δημήτρη Παξινού

Ο Μαρτίνς με τη νέα χρονιά σίγουρα θα πρέπει να έχει έναν πολύ ευχάριστο πονοκέφαλο σε ότι έχει να κάνει με τις θέσεις των εξτρέμ. Σίγουρα το τέλος της χρονιάς με τους τραυματισμούς των Ναουέλ, Λάζαρου και (για λίγο διάστημα) του Ποντένσε τον ανάγκασε να κάνει κάποιες αλχημείες όμως αυτό έχει πλέον αλλάξει.

Πολλές και ευχάριστες οι εξελίξεις για τον κόουτς που βλέπει τον Λάζαρο να επιστρέφει από τον τραυματισμό του ορεξάτος και να βρίσκει την επαφή του με το σκοράρισμα στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες αλλά και τον Ποντένσε να είναι πολύ φορμαρισμένος όπως έδειξε και στον τελευταίο αγώνα με την Ξάνθη σκοράροντας δύο τέρματα. Αν σε αυτές τις δύο δυνατές επιστροφές συνυπολογίσουμε την ενίσχυση του Ολυμπιακού με άλλα δύο ποιοτικά εξτρέμ τους νέους Ζιλ Ντίας και Μασούρα τότε δημιουργείται μία πολύ δυνατή τετράδα, η οποία γεμίζει με εμπειρία, ποιότητα, τεχνική, ταχύτητα και φρεσκάδα την ομάδα.

Ο Μασούρας έχει ήδη δείξει τα πρώτα δείγματα γραφής και είναι φανερό πως θέλει να αρπάξει κάθε ευκαιρία που του δίνεται για να ξεχωρίσει ενώ και ο Ντίας έρχεται ορεξάτος για να αποδείξει την αξία του στον νέο του προπονητή. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τους Ναουέλ και Φετφατζίδη που αν και ακούγονται πολλά σχετικά με την πιθανότητα παραχώρησής τους πρέπει να παραδεχτούμε πως προσπάθησαν να βοηθήσουν και να είναι σωστοί στο ρόλο που τους ζητήθηκε στο πρώτο μισό της σεζόν. Το μόνο σίγουρο όμως είναι πως πλέον ο Ολυμπιακός έχει μία πληθώρα ποιοτικών επιλογών στα εξτρέμ!