Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο Γιούρι Λοντίγκιν ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, προσπερνώντας στην τελική ευθεία τον Ντοναρούμα. Θέμα ωρών η ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιούρι Λοντίγκιν στον Ολυμπιακό σε πλήρη επιβεβαίωση των όσων μετέφερε νωρίτερα ο Sport24 Radio 103,3 πως ο διεθνής γκολκίπερ με το ελληνικό διαβατήριο αποτελεί τελικά τον εκλεκτό της ομάδας του Πειραιά.

Ο Λοντίγκιν μάλιστα, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, καθώς τις τελευταίες μέρες ήταν στην Ξάνθη, οπότε με το που αποφασίστηκε να ενεργοποιηθεί η δική του περίπτωση και στο λιμάνι να μην περιμένουν τον  Ντοναρούμα, πήρε το πρώτο αεροπλάνο και κατέβηκε στην πρωτεύουσα για τα περαιτέρω...

Ο Λοντίγκιν (28) ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από τη Ζενίτ, καθώς δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο της Ρωσίας περνάει από ιατρικές εξετάσεις και όπως όλα δείχνουν, σήμερα ή αύριο, να ανακοινωθεί επίσημα από τον Ολυμπιακό.