Αποθεωτικός για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σάββας Θεοδωρίδης, αναφέροντας πως δεν έχει σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Ελλάδας. Οι Πειραιώτες επικράτησαν άνετα (4-0) της ΑΕΛ και ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου εξήρε την ποιότητα των παικτών και το έργο του Πέδρο Μαρτίνς, τον οποίο μάλιστα έβαλε στην ίδια κατηγορία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη ΝΟVA:

«Ο Ολυμπιακός παίζει τρεις φορές την εβδομάδα, έκανε περίπατο, έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, ξεσήκωσε το γήπεδο καθόλη τη διάρκεια. Δεν έχει καμία σχέση με ελληνική ομάδα. Και δεν χρωστάμε να προσπαθούν άλλοι να πάρουν το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός να ακολουθεί.

Ο Μαρτίνς είναι ο καλύτερος προπονητής τα τελευταία χρόνια, μαζί με τον Βαλβέρδε. Ο Ολυμπιακός έχει δύο παίκτες για κάθε θέση, είναι μεγάλη επιτυχία που τον έχει ο Ολυμπιακός, όπως τον Καρεμπέ και όλα τα παιδιά. Ο Αβραάμ και ο Τοροσίδης είναι γεννημένοι στον Ολυμπιακό, είναι ο σύνδεσμος με τους νέους παίκτες, τον ΠΑΟΚ ο Αβραάμ τον κέρδιζε μόνος του. Το ότι θα μείνουν στον Ολυμπιακό να βοηθούν από κάθε πόστο, είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός. Είναι καλυμμένος από παντού για το μέλλον της ομάδας.

Κερδίζουμε πέναλτι με τη Μίλαν από ξένο διαιτητή. Το σημερινό ήταν το πρώτο. Άλλη ομάδα έχει κερδίσει επτά, με τον πρώτο σκόρερ να βγαίνει από πέναλτι. Που θα καταλήξουμε;

Οι ξένες ομάδες ζητούν παίκτες, ο Ολυμπιακός αγοράζει παίκτες από άλλες ομάδες, ο Πρόεδρος δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Όλοι αυτοί οι κύριοι, ο Πορτογάλος και οι άλλοι, είναι νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου. Είναι πρωτόγονα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα τους αφήσουμε να προχωρήσουν αυτό το έργο.

Να πασχίζει ο Ολυμπιακός να μαζέψει βαθμούς και να αντιμετωπίζουμε εδώ αυτή την κατάσταση. Φωνάζετε Ολυμπιακός από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή, μας ανήκει το πρωτάθλημα δικαιωματικά. Όλες οι ομάδες και πρώτος ο ΠΑΟΚ να παίζουν με ξένους διαιτητές. Σήμερα τον Ολυμπιακό τον έπαιξαν 50-50, τους δίνω συγχαρητήρια.

Θα κουβαλήσω τις κασέτες στο εξωτερικό, για να δουν τι γίνεται εδώ. Με Έλληνες δεν πάει άλλο, παρόλο που οι σημερινοί ήταν καλοί. Οι φίλαθλοι θα είναι κόσμιοι, είναι πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα ο Ολυμπιακός, οι άλλοι είναι για γέλια».