Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ, Κώστας Φορτούνης στάθηκε στη σημασία του γρήγορου γκολ, καθώς και στο ωραίο ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα του.

Ο «Φόρτου» σκόραρε χατ τρικ στο 4-0 επί της ΑΕΛ στο Φάληρο και μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού, αλλά και για τη δική του απόδοση, στις δηλώσεις του κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA: «Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και σκοράρουμε γρήγορα, κάτι που μας διευκολύνει. Έχουμε καλές παίκτες με ποιότητα που το κάνουν αυτό. Είμαι σε καλή κατάσταση, θέλω να βοηθάω την ομάδα και θα το συνεχίσω να το κάνω. Είναι το πρώτο μου χατ τρικ, είμαι χαρούμενος. 

Όταν παίζω με τον Γκερέρο, παίζω εγώ συνήθως πιο μπροστά και με βοηθά να πατάω πιο πολύ περιοχή. Από την αρχή της χρονιάς, έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία. Στα ντέρμπι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, τα χαλούσαμε λίγο στην τελική προσπάθεια, κάτι που όσο περνάει ο καιρός το έχουμε βελτιώσει, μας αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζουμε και αρέσει και στον κόσμο».