Ο Ομάρ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στον ρόλο που είχε στην Ξάνθη, καθώς οι Λάζαρος και Ναουέλ δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα είναι έτοιμοι για τον "τελικό" με τη Μίλαν την Πέμπτη (13/12, 22.00).

Kανονική προπόνηση δεν έγινε την Δευτέρα (10/12). Ίσως δεν γίνει ούτε την Τρίτη (11/12), καθώς υπάρχει αρκετή καταπόνηση στους παίκτες μετά το ματς στην Ξάνθη. Ουσιαστικά την Τετάρτη (12/12) θα δείξει ο Πέδρο Μαρτίνς ένα μέρος των σκέψεών του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μίλαν (13/12, 22.00).Ένα ματς στο οποίο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ματίας Ναουέλ. Κι όλα αυτά, ενώ και ο Ποντένσε προέρχεται από μυικό τραυματισμό που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα και μπήκε ουσιαστικά με μία "σκάρτη" προπόνηση στο 30ό λεπτό του αγώνα της Θράκης.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς να προτιμήσει και πάλι για τη δεξιά πτέρυγατους Τοροσίδη και Ελαμπντελαουί, με τον Έλληνα διεθνή πίσω και τον Νορβηγό μπακ μπροστά.

Έτσι ακριβώς παρέταξε ο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό και στην Ξάνθη, αλλά μετά το γκολ της ακριτικής ομάδας γύρισε τον Ομάρ πίσω, βγάζοντας τον Τοροσίδη και βάζοντας στο παιχνίδι τον Μάνο για να «τονώσει» την επιθετική γραμμή.

Όπως και να ‘χει, θα είναι κρίσιμο το διήμερο για τους Λάζαρο και Ναουέλ. Τη δεδομένη στιγμή δεν δείχνουν σε θέση να βοηθήσουν στον «τελικό» της Πέμπτης (13/12). Από εκεί και πέρα όμως απομένουν άλλες δύο προπονήσεις για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις ο Μαρτίνς.