Ο ΘΡΥΛΟΣ μπήκε στον αγώνα με τον Άρη έχοντας αλλάξει όλη την ομάδα στοχεύοντας σε νίκη και καλή εμφάνιση από πολλούς παίκτες που θα έχουν λίγες ευκαιρίες για να αποδείξουν τις δυνατότητές τους. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ κατάφερε να βρει γκολ νωρίς ανοίγοντας το σκολ με τον Βρουσάι και διπλασίασε τα τερματά του με τον Ανδρούτσο, με τον Άρη Αβάτου να μειώνει πριν τη λήξη του ημιχρόνου σε 1-2. Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε με τον ΘΡΥΛΟ να παίρνει τη νίκη κάνοντας το απόλυτο στον όμιλό του και πλέον στοχεύει στη νίκη στο τελευταίο ματς της χρονιάς με τη Λάρισα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 6'.Σέντρα του Μασούρα από δεξιά, ο Μάνος έπιασε το σουτ όμως ο κίπερ του Άρη Αβάτου απέκρουσε. Στην επόμενη καλή στιγμή ήρθε και το γκολ για την ομάδα μας στο 11' με τον Βρουσάι. Ο Βρουσάι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή του Αμουτζάκης με το δεξί και έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας. Όμορφο γκολ από τον νεαρό παίκτη.


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έδειχνε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο 20λεπτο κυκλοφορώντας αρκετά καλά τη μπάλα αν και το σχήμα που παρέταξε ο Μαρτίνς ήταν εντελώς καινούργιο. Ο Άρης Αβάτου προσπάθησε να απειλήσει στο 25'. Η μπάλα πήγε στην περιοχή του Χουτεσιώτη, ο Δόντσος έπιασε την κεφαλιά, αλλά δεν ανησύχησε τον κίπερ του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι απείλησαν με δύο πολύ ωραία σουτ από Μάνο και Πάρντο στο 29' και στο 31' αντίστοιχα με το πρώτο να καταλήγει κόρνερ μετά από επέμβαση του κίπερ των γηπεδούχων και το δεύτερο ελάχιστά άουτ.

Ότι δεν κατάφερε με τη συμπλήρωσε του ημιώρου το κατάφερε λίγα λεπτά αργότερα στο 39' όταν μετά από πολύ καλή μεταβίβαση ο Μάνος δεν έκανε αρχικά καλό κοντρόλ, η μπάλα στρώθηκε λίγο πιο δεξιά στον Πάρντο που έκανε το σουτ, ο κίπερ του Άρη Αβάτου απέκρουσε και στην επαναφορά ο Ανδρούτσος έκανε το 0-2 για τον ΘΡΥΛΟ! Ο Άρης Αβάτου κατάφερε πριν τελειώσει το ημίχρονο να μειώσει σε 1-2 με κεφαλιά του Σαριγιαννίδη.


Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αρκετά. Με έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και τον Ολυμπιακό να προηγείται ηδη με τον Άρη Αβατου να μη δείχνει ικανός να απειλήσει περαιτέρω δεν είχαμε τις φάσεις που είδαμε στο πρώτο μέρος με τον Ολυμπιακό να κρατάει την κατοχή της μπάλας και κάποια λάθη στο χώρο του κέντρου να μην επιτρέπουν τη δημιουργία φάσεων. Πολύ καλή στιγμή είχαμε στο 80' με κεφαλιά του Μάνου μέσα από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ. Στο 84' είχαμε την πρώτη αλλαγή με τον Νεοφυτίδη να παίρνει τη θέση ενός άλλου παίκτη με τον οποίο είναι μαζί στις ακαδημίες του Βοΐλη.