Ο Μίρον Μάρκεβιτς δεν πιστεύει σε καμία περίπτωση πως η Nτιναμό είχε μια καλή κλήρωση, βλέποντας την κληρωτίδα να φέρνει τον Ολυμπιακό στο δρόμο της. Ο Ουκρανός τεχνικός της Μέταλιστ, στάθηκε παράλληλα στην στήριξη του κόσμου, ενώ είπε πως η ομάδα του έχει ίσως μία από τις χειρότερες κληρώσεις.

«Η κλήρωση για τη Ντιναμό Κιέβου δεν ήταν σε καμία περίπτωση καλή. Ίσως να ήταν από τις χειρότερες. Παρακολούθησα τον Ολυμπιακό εναντίον της Μίλαν, την οποία η ελληνική ομάδα νίκησε με 3-1 παίζοντας πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πάντα οι αναμετρήσεις εκεί είναι πολύ δύσκολες κι αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι», είπε αρχικά ο Μάρκβιτς και στη συνέχεια θυμήθηκε την εμπειρίες του κόντρα στην ελληνική ομάδα:


«Έχω πάει στην έδρα του Ολυμπιακού και με τη Μέταλιστ και με την Ντνίπρο. Παρότι και οι δύο ομάδες μου εκείνη την εποχή είχαν καλή απόδοση, πρέπει να σταθώ στην πολύ δυνατή στήριξη που είχε η ελληνική ομάδα από τους οπαδούς της και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Χρειάζεται για την οποιαδήποτε ομάδα πάει εκεί να παίξει και πάρα πολύ καλά και πάρα πολύ προσεκτικά».