Την Κυριακή το απόγευμα (18/11, 15:45) ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του ματς με την Νέξε για το EHF Cup. Στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», με τη ρεβάνς στην Κροατία (24/11). Με την κροατική ομάδα να ξέρει τι την περιμένει στο Ρέντη, στο ματς με τους «ερυθρόλευκους». Σε αυτό στάθηκε και ο Χρβόγιε Χόρβατ.

Ο προπονητής της Νέξε μίλησε για τις επικείμενες αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και για το ματς στο Ρέντη την Κυριακή. Αρχικά εξήγησε πώς «Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το “εμπόδιο” της Κόμλο στον δεύτερο αγώνα και έδειξε ότι είναι μια σοβαρή ομάδα και θα πρέπει να παίξουμε δύο καλούς αγώνες για να την αποκλείσεις. Είμαστε φαβορί και δεν το κρύβουμε, αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Ειδικά στο δεύτερο ματς στην έδρα μας, όπου θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας. Είναι βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει πολύ δυνατά στην έδρα του, διεκδικώντας όλες τις πιθανότητες που του αναλογούν, με τον κόσμο του και εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα».

Συνέχισε, αναλύοντας το πλάνο του: «Αναμένω ότι θα δείξουμε ωριμότητα, ηρεμία και επιδιώξουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από το πρώτο λεπτό. Αυτοί οι δύο αγώνες αποτελούν προτεραιότητα για μας. Είναι η μισή σεζόν! Εάν καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση, σημαίνει πώς θα συνεχίσουμε να παίζουμε στην Ευρώπη για καιρό, ως και την Άνοιξη. Θέλουμε να επαναλάβουμε το αποτέλεσμα της περασμένης χρονιάς και αν είναι δυνατόν να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα. Αυτό είναι το πρώτο βήμα που θέλουμε να κάνουμε, απέναντι στην ελληνική ομάδα. Το ευχάριστο είναι πώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή μου και μετά και την τελευταία προπόνηση θα καταλήξουμε στην αποστολή που θα ταξιδέψει για την Ελλάδα».