Ο Καταλανός ατζέντης, Ζόσεπ Μαρία Μινγκέλα αποκάλυψε το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα το περσινό καλοκαίρι έχασε... μέσα από τα χέρια της τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος κατέληξε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μιλώντας σε ισπανική τηλεοπτική εκπομπή ο Μινγκέλα αναφέρθηκε στο καλοκαίρι του 2017, όταν είχε ανακατευτεί στη μεταγραφική υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ, τον οποίο τότε διεκδικούσαν Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Πριν ο Γάλλος επιθετικός υπογράψει στην Παρί, είχε βρεθεί κοντά στις δύο ισπανικές ομάδες. Από τη στιγμή που η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα προχωρούσε, ο Μπαπέ προτάθηκε μέσω του Μινγκέλα στην Μπαρτσελόνα, η οποία πολύ εύκολα θα μπορούσε να τον είχε αποκτήσει, σπάζοντας τη ρήτρα που υπήρχε.

Τελικά, δεν το έπραξε ενώ είχε τη δυνατότητα, και ο Μπαπέ ανακοινώθηκε στη συνέχεια από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Στις 5 του Αυγούστου πρότεινα τον Μπαπέ στην Μπαρτσελόνα. Δεν πήρα απάντηση και τώρα θεωρώ πως αυτό το λάθος θα σημαδεύει την Μπάρτσα για τα επόμενα δέκα χρόνια. Ο πατέρας του μου είχε πει πως ο γιος του θα ήταν πολύ χαρούμενος να αγωνιστεί μαζί με τον Μέσι», ήταν τα λόγια του Μινγκέλα.