Είχαμε σχολιάσει και νωρίτερα πώς ο Ολυμπιακός κοιτάζει παίκτες από την ελληνική αγορά. Ειδικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι πιο εύκολο να βρεις παίκτες που να ταιριάζουν στα δεδομένα, τους οποίους βλέπεις συνεχώς, σε σχέση με ένα άλλο πρωτάθλημα. Διότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ωσότου να προσαρμοστεί ένα νέο απόκτημα.

Με τον Ολυμπιακό να κοιτάζει προς Πλατεία μεριά... Στον Πανιώνιο από τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει αρκετούς παίκτες τα τελευταία χρόνια και ήταν μεταγραφές που βοήθησαν. Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, πλην του Γιώργου Μασούρα, είναι ακόμα οι Σρντναν Σπιριντόνοβιτς, Φιορίν Ντουρμισάι και Αμπντελαγέ Κεϊτά. Τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων είναι μέσα στη μεταγραφική «ατζέντα» του Θρύλου. Με τους παίκτες αυτούς να απασχολούν τον Ολυμπιακό, έχοντας αφήσει καλές εντυπώσεις.

Δεν σημαίνει αυτό, βέβαια, πώς θα αποκτηθεί κανείς άμεσα. Το σίγουρο είναι πώς αναφερόμαστε σε παίκτες που κοιτάζει ο Ολυμπιακός. Να σημειώσουμε, δε πώς ο Κεϊτά ήταν παίκτης που την περασμένη σεζόν ήταν στην Αζαξιό, στη Γαλλία, όπου υπήρξε συμπαίκτης με τον Μαντί Καμαρά.