Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει τις τελικές δοκιμές του Τετάρτη για τη Ντουντελάνζ όμως υπάρχει ως ιδέα και σκέψη να ξεκινήσει βασικός μπροστά ο Ναουέλ. Ποιοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για βασικοί.

Σε σχέση με την 11άδα της αναμέτρησης με τη Ντουντελάνζ ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη σκέφτεται για βασικούς τους Γιαννιώτη, Τσιμίκα, Τοροσίδη, Καμαρά, Νάτχο & Ναουέλ. Υπάρχει δε η σκέψη επειδή οι Χασάν και Λάζαρος θα πάνε για βασικοί με τον Παναθηναϊκό να παίξει μπροστά ο Ναουέλ και να πάνε οι Ποντένσε και Φετφατζίδης στα άκρα. Ο Ναουέλ έχει αγωνιστεί στην Ισπανία ως μοναδικός προωθημένος.


Στον άξονα τους Καμαρά και Νάτχο μπορεί να πλαισιώσει ο Μπουχαλάκης καθώς παραμένει ερωτηματικό η κατάσταστη του Τουρέ. Όσο για το κέντρο της άμυνας υπάρχει η πιθανότητα για Μεριά - Μιράντα επειδή διαφαίνεται πως ο Μαρτίνς έχει... προκρίνει για το πιο καλό του αμυντικό δίδυμο του Βούκοβιτς - Σισέ και θα τους βάλει με Παναθηναϊκό.

Μία εκτίμηση 11άδας - χωρίς όμως ακόμα να υπάρχουν τελικές δοκιμές - είναι: Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Ποντένσε, Φετφατζίδης και Ναουέλ. Οι τελικές αποφάσεις του μάλλον θα προκύψουν όμως την Τετάρτη ή ακόμα και ανήμερα της αναμέτρησης αυτής για το Europa.