Ο ΘΡΥΛΟΣ δοκιμάζεται απόψε στο Λουξεμβούργο απέναντι σε μία φαινομενικά αδύνατη ομάδα την οποία όμως δεν πρέπει να υποτιμήσει, με στόχο τη νίκη και μόλις έγινε η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Μαρτίνς.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ζοζέ Σα, που θα έχει μπροστά του τον Βούκοβιτς και τον Σισέ που δείχνουν να χαίρουν της εμπιστοσύνης του προπονητή. Δεξιά βλέπουμε τον Τοροσίδη και στα αριστερά τον Κούτρη.


Μπροστά τους στον άξονα θα αγωνιστουν ο Καμαρά με τον Μπουχαλάκη που θα είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο της μπάλας την πρώτη πάσα από την άμυνα, την καλή κυκλοφορία αλλά και την αναχαίτιση των επιθέσεων των αντιπάλων πριν αυτοί φτάσουν στην περιοχή ενώ τον άξονα θα πλαισιώσει και ο Φορτούνης σε πιο δημιουργικό ρόλο.

Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, θα δούμε τον Ποντένσε και τον Ναουέλ, οι οποίοι θα είναι παίκτες κλειδιά και δεν αποκλείεται να τους δούμε να αλλάζουν θέση αρκετές φορές ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο φρέσκος Γκερέρο.

Η ενδεκάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Ζοζέ Σα, Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Φορτούνης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Ναουέλ, Γκερέρο.