Ο ΘΡΥΛΟΣ δοκιμάζεται απόψε στο Σαν Σίρο απέναντι σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες στον κόσμο τη Μίλαν, με στόχο κάποιο θετικό αποτέλεσμα και μόλις έγινε η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Μαρτίνς στηριζόμενος σε πρόσωπα γνωστά που του έχουν φέρει μέχρι στιγμής τις νίκες στην Ευρώπη.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ζοζέ Σα, που θα έχει μπροστά του τον Μιράντα και τον Σισέ που δείχνουν να χαίρουν της εμπιστοσύνης του προπονητή. Δεξιά βλέπουμε τον Βασίλη Τοροσίδη και στα αριστερά τον Κούτρη, ο οποίος γύρισε και αντικαθιστά τον Τσιμίκα που δέχτηκε κόκκινη στο ματς με την Μπέτις.


Μπροστά τους στον άξονα θα αγωνιστουν ο Γκιγιέρμε με τον Νάτχο που θα είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο της μπάλας την πρώτη πάσα από την άμυνα, την καλή κυκλοφορία αλλά και την αναχαίτιση των επιθέσεων των αντιπάλων πριν αυτοί φτάσουν στην περιοχή ενώ τον άξονα θα πλαισιώσει και ο Τουρέ σε πιο δημιουργικό ρόλο.

Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, θα δούμε τον Φετφατζίδη και τον Ναουέλ, οι οποίοι θα είναι παίκτες κλειδιά και δεν αποκλείεται να τους δούμε να αλλάζουν θέση αρκετές φορές ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο φρέσκος Γκερέρο.

Η ενδεκάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Ζοζέ Σα, Τοροσίδης, Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Τουρέ, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Φετφατζίδης, Ναουέλ, Γκερέρο.