Την απάντηση του σε όσα ανέφερε ο Φιλιππάκης (Espresso, Δημοκρατία, Livesport) έδωσε ο Κώστας Καραπαπάς. Μετά τα σχόλια του πρώτου για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού...

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε: «Ο εκδιδόμενος (στα περίπτερα, που πήγε το μυαλό σας;) Εκδότης Φιλιππάκης (Espresso, Δημοκρατία, Livesport), με αφορμή την ανακοίνωση για το ΦΩΣ μας χαρακτήρισε αγράμματους! Προσέξτε: ο τύπος που τέλειωσε το Κολλέγιο με μέσον και δεν μπορεί να γράψει το όνομα του σωστά, λέει αγράμματους τους ανθρώπους χωρίς να ξέρει τις σπουδές τους.

Στη Live Sport έγραψε στις σελίδες του ρεπορτάζ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και υπέγραψε: «Ο εκδότης». Γύρισα κι εγώ στη 2η σελίδα στην ταυτότητα της εφημερίδας να δω ποιός είναι ο εκδότης. Τίποτα. Εκδότη δεν έχει. Λέω, ορίστε τώρα, μας λέει αγράμματους ο ΚΑΝΕΝΑΣ! Μετά, είδα το ίδιο κείμενο copy paste (ήταν 15 λέξεις περίπου, θα έκανε τρείς ώρες να το γράψει, που να γράφει άλλο) στη «Δημοκρατία». Απο κάτω Φιλιππάκης. Πάλι ο «ΚΑΝΕΝΑΣ» δηλαδή.

Εγω λέω να συνεχίσει τις ακαδημαικού επιπέδου κουβέντες με το αφεντικό του, τον Μελισσανίδη και να αφήσει τους «αγράμματους» ήσυχους... Και όποτε μπορέσει να μας πεί και τι απέγινε με εκείνη την ιστορία με τον Λαυρεντιάδη. Με τα λεφτά λέω που έχασε ο ελληνικός λαός. Ξέρει αυτός...».