Ο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να κρατήσει τους περισσότερους από τους παίκτες που είχε βασικούς του Ολυμπιακού από το ματς με αντίπαλο τη Ντουντελάνζ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ντουντελάνζ είχε ξεκινήσει με Σα, Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Ναουέλ, Φορτούνη, Ποντένσε και Γκερέρο. Εξ αυτών για το Ολυμπιακός - Απόλλωνας Σμύρνης θα ξεκινήσουν αρκετοί.

Μία εκτίμηση για την αρχική ενδεκάδα του Μαρτίνς για το Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης είναι με τον Γιαννιώτη κίπερ, δεξιά τον Τοροσίδη να έχει πιθανότητες αλλά και ο Ομάρ επίσης (σ.σ. μάλλον φαβορί είναι ο Νορβηγός), κέντρο άμυνας με Βούκοβιτς και Σισέ και αριστερά ο Κούτρης. Στον άξονα οι Καμαρά, Μπουχαλάκης και Φορτούνης και στο ένα... φτερό ο Ποντένσε. Υπάρχει μία εκτίμηση πως μπορεί ο Λάζαρος να παίξει μπροστά και όχι ο Μάνος. Πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει ένα προβάδισμα.

Σε μία τέτοια περίσταση στο άλλο άκρο θα πάει ο Φετφατζίδης ή ο Ναουέλ. Εάν ο Μάνος πάει φορ τότε στο άλλο... φτερό θα είναι ο Λάζαρος ή ο Ναουέλ. Θέση για το αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Νάτχο.