Το όνειρό του ζει αυτό το διάστημα ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έχει καταφέρει αρκετά πράγματα τους τελευταίους μήνες. Έχοντας αποκτήσει σημαντικές παραστάσεις στο εξωτερικό, ο νεαρός μπακ επέστρεψε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, «κέρδισε» τους πάντες, σε σημείο που έχει καθιερωθεί στην ομάδα. Η βελτίωσή του, μάλιστα, και οι πολύ καλές εμφανίσεις τους, είναι δύο στοιχεία που «έφεραν» και την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας.

Γεγονός που αναμφίβολα αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών του και της σκληρής δουλειάς που (συνεχίζει να) κάνει. Ο 22χρονος αριστερός μπακ, λοιπόν, κλήθηκε από τον Μίκαελ Σκίμπε για τα παιχνίδια με την Ουγγαρία (12/10/2018, ΟΑΚΑ) και με την Φινλανδία (15/10/2018, Τάμπερε, Tampere Stadion), για το Nations League και ο ίδιος συνεχίζει να ονειρεύεται.

Φυσικά, ξέρει και ο ίδιος πως δεν έχει πετύχει τίποτα ακόμα και πως οφείλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Κυρίως, οφείλει να συνεχίσει αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια και τη δουλειά που κάνει που τον οδήγησαν, από τους... δανεισμούς, στην καθιέρωσή του στον Ολυμπιακό και στην κλήση του στην Εθνική Ελλάδας.