Η μεγάλη ώρα έφτασε για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για την ομάδα μας! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ θα αναμετρηθεί στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει σε επαφή με την κορυφή του πρωταθλήματος και θα του δώσει μεγάλο ψυχολογικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος! Δείτε την ενδεκάδα του Μαρτίνς για το ματς!

Ο Μαρτίνς στηρίχθηκε σε γνωστά πρόσωπα που του έχουν φέρει νίκες φέτος στοχεύοντας στη συνοχή των παικτών ειδικά σε ένα ματς ειδικών συνθηκών όπως αυτό με την ΑΕΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Γιαννιώτης και μπροστά του θα αγωνιστούν οι Βούκοβιτς και Μεριά στο κέντρο της άμυνας. Στα δεξιά της άμυνας βλέπουμε τον Ομάρ Ελαμπντελαουΐ και στα αριστερά τον Τσιμίκα.

Στις θέσεις των χαφ, για τις οποίες είχε γίνει αρκετή κουβέντα τις τελευταίες μέρες βλέπουμε τον Μαντί Καμαρά που θα αγωνιστεί δίδυμο με τον Γκιγιέρμε και θα είναι υπεύθυνοι για την μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση και την αναχαίτιση των επιθέσεων των αντιπάλων. Μπροστά τους ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης.

Στις πτέρυγες της επίθεσης θα δούμε στα δεξιά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και στα αριστερά τον Ποντένσε αν και δεν αποκλείεται πολλές φορές μέσα στον αγώνα να γίνει αλλαγή στις πλευρές από τους δύο παίκτες. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Χασάν.