Στη... σέντρα τους Έλληνες διαιτητές αλλά και το παρασκήνιο στη διαιτησία έβγαλε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αγραφιώτης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του και η απάντηση που έλαβε από τον υπερσύμβουλο Πετρ Φούσεκ ήταν ότι το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ, στο οποίο θα παραστεί και ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίκτορ Μέλο Περέιρα κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο Γραμμένος.

Πρόκειται για δεύτερη... κίνηση του Ολυμπιακού προς αυτή τη κατεύθυνση. Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοιο αίτημα είχε προηγηθεί και προς τον τοποτηρητή της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς. Ο Ολυμπιακός ρίχνει... γροθιά στο παρασκήνιο που κινείται γύρο από τη διαιτησία και όπως στο παρελθόν έχει τονίσει «ο Περέιρα είναι ανίκανος να κάνει». Φυσικά όλα ξεκινούν από τα πολλά και αδικαιολόγητα λάθη των Ελλήνων ρέφερι και βοηθών σε όλα τα ματς των «ερυθρολεύκων».

Το αίτημα του Αγραφιώτη υποβλήθηκε με αφορμή τη συζήτηση που έγινε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία η ομοσπονδία θα αναλάβει όλα τα επιπλέον έξοδα για την έλευση ξένων διαιτητών...