Καλύτερα ήταν σήμερα (3/10) ο Μάριος Οικονόμου, αλλά ακόμα είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ρεπό έδωσε ο Ουζουνίδης στους παίκτες παρά το σπουδαίο ματς που ακολουθεί. Μετά το ματς με την Μπενφίκα, για τον Μαρίνο Ουζουνίδη έχει σημασία η διαχείριση και της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και της κούρασης, αλλά και των τραυματισμών.

Ο Εβρίτης τεχνικός έχει προσπαθήσει ήδη από χθες (2/10), αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού με τους Πορτογάλος, να "ντοπάρει" ψυχολογικά τους παίκτες του και να τους "ανεβάσει", ενώ για να μπορέσει να τους αποφορτίσει και να τους ξεκουράσει, τους έδωσε ρεπό για αύριο (4/10). Παρόλο που την Κυριακή (7/10) υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Όσο για τους τραυματίες, ο Μάριος Οικονόμου αισθανόταν σήμερα (3/10) καλύτερα σε σχέση με χθες και πονούσε λιγότερο. Όμως, έκανε μόνο θεραπεία και ακόμα είναι αμφίβολος για το ντέρμπι. Είναι κάτι που θα κριθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Από την άλλη μεριά, ο Έκι Πόνσε δεδομένα δεν προλαβαίνει το ματς με τον Ολυμπιακό. Και ο Ουζουνίδης περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνει ο Αργεντινός επιθετικός είτε αύριο, είτε την Παρασκευή, για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς και η σοβαρότητα της θλάσης.