Ο Κώστας Παπανικολάου αν και είχε όρεξη να αστειευτεί, καθώς δεν είναι και λίγο για μια νέα ομάδα να ξεκινάει με 2/2 στην Ευρωλίγκα και μάλιστα από την έδρα της Κίμκι και της Μπασκόνια, στη συνέχεια συνέστησε ταπεινότητα καθώς ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα.

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού μιλώντας μετά στο ματς στη Nova ανέφερε αρχικά πως «έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή αρχή και στη Μόσχα και εδώ. Τα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν δείξει σκαμπανεβάσματα με Χολαργό και Κύμη.

Σίγουρα είναι όμορφες οι εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για μεγάλα πράγματα. Έχουμε δουλέψει με έντονο ρυθμό, αλλά χρειάζεται δουλειά απ' όλους για να παίξουμε στις δυνατότητές μας και να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι σημαντικό που έχουμε κερδίσει σε δύο έδρες που πέρυσι πονέσαμε. Το κρατάμε και συνεχίζουμε παρακάτω».

Στη συνέχεια υποστήριξε πως «έχουμε δουλέψει πολύ για να βγάλουμε πράγματα στο παρκέ. Είναι κομμάτι της φιλοσοφίας του κόουτς αυτό. Θα υπάρξουν και μέρες που θα έρθει η ήττα. Εμείς θέλουμε να παίζουμε ωραίο μπάσκετ. Για εμάς ήταν κάτι φυσιολογικό μέσα στο παιχνίδι, αλλά είναι ωραίο να ακούς ότι έπαιξες καλό μπάσκετ στο κρίσιμο σημείο. Εγώ κοιτάζω μπροστά και το τι μπορούμε να δώσουμε στη συνέχεια στον κόσμο μας».