Χαρούμενος για τη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 8η αγωνιστική της Super League, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μάνος σε δηλώσεις του.
Αρχικά, ο επιθετικός του Θρύλου ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα το γκολ αυτό. Μου δίνει μεγάλη ώθηση αυτό. Κατάφερα να σκοράρω και να πάρουμε την νίκη. Πιο σημαντικό από όλα ήταν ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό για τους επιθετικούς να σκοράρουν, μιας και ανεβαίνει η ψυχολογία. Δεν ήξερα τι να κάνω και πως να το διαχειριστώ. Το αφιέρωσα στον φίλο μου τον Γιαννιώτη, μιας και του το είχα υποσχεθεί».
Στη συνέχεια, ο 24χρονος στράικερ τόνισε: «Πολλές φορές δεν πετυχαίνουμε το γκολ. Είμαστε αρκετά άτυχοι καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Είτε με τα δοκάρια του Λάζαρου είτε με τις ευκαιρίες που χάνουμε οι υπόλοιποι»
Τέλος, ο Μάνος υπογράμμισε: «Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να παίρνουμε τους βαθμούς! Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος μας παίκτης και μας στηρίζει και θέλουμε να του δίνουμε χαρές».