Ο Τσιμίκας κερδίζει τη μάχη για το αριστερό άκρο της άμυνας, προβάδισμα Μπάρκα για την εστία, επιστρέφει ο Ζέκα στον άξονα. Δείτε ποιοι θα βρίσκονται στην ενδεκάδα της Εθνικής με την Ουγγαρία (12/10, 21:45).

Ο Γερμανός προπονητής φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στους 10 από τους 11 του αρχικού σχήματος, με μοναδικό δίλημμα να αποτελεί το αριστερό άκρο της άμυνας. Βέβαια, στο δικό του μυαλό πιθανότατα δεν υπάρχει δίλημμα ούτε εκεί, έχοντας πάρει τις τελικές αποφάσεις του, αλλά συνηθίζει να κρατάει τους πάντες σε εγρήγορση και συχνά πυκνά να κάνει εκπλήξεις στον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Στα γκολπόστ, ο Μπάρκας έχει το προβάδισμα για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα αντί του Πασχαλάκη, αλλά ας μην αποκλείσουμε και τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις. Πάντως, ο πορτιέρε της ΑΕΚ φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Ζέκα επανέρχεται στην ενδεκάδα της Εθνικής, έχοντας δίπλα του -κατά πάσα πιθανότητα- τον Κουρμπέλη, ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον Μήτρογλου, ο οποίος δεν απειλείται από κάποιον άλλον για την γραμμή κρούσης, ενώ στις δυο πτέρυγες θα είναι οι Πέλκας και Μπακασέτας.