Τον περσινό αριθμό των 4.550 εισιτηρίων διαρκείας «έσπασε» ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν αφού έχει φτάσει αισίως στις 4.621 κάρτες. Ακόμα απομένουν εννέα μέρες μέχρι να λήξει η προθεσμία για τα εισιτήρια διαρκείας (και δη στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο στις 19/10 στο ΣΕΦ) και στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έχουν βάλει στόχο τα 5.000 εισιτήρια διαρκείας.

Εάν και εφόσον διατεθούν περισσότερες από 5.000 κάρτες θα αποτελέσει ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας των τελευταίων εννιά ετών. Η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών είναι τα 8.900 εισιτήρια διαρκείας που είχαν διατεθεί τη σεζόν 2008-09.

Όπως ανέφερε και η ΚΑΕ «οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας συνεχίζονται, ενώ παράλληλα έχουν τεθεί στην διάθεση του κοινού, τόσο τα Euroleague Pass -που αφορούν περιορισμένο αριθμό πολύ καλών θέσεων πίσω από τους πάγκους και περιλαμβάνουν των 14 εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας-, όσο και τα μεμονωμένα εισιτήρια ανά αγώνα για όλα τα εντός έδρας ματς της Ευρωλίγκας. Το τελευταίο δίνει την δυνατότητα στους φιλάθλους μας να αγοράσουν από τώρα το εισιτήριο τους για τον αγώνα της επιλογής τους, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας διεξαγωγής του και να κλείσουν από νωρίς τη θέση τους στο ΣΕΦ.»