Ιδιαίτερα πιθανή δείχνει να είναι η επιστροφή του Νταβίντ Φουστέρ στον αγαπημένο του Ολυμπιακό και σε πόστο στις Ακαδημίες του, οι οποίες βρίσκονται σε μία φάση αλλαγών προσώπων.

Ο Ισπανός άλλοτε άσος των Πειραιωτών έχει φορέσει την φανέλα τους από το 2010 έως το 2016. Ήταν αρχηγός του Ολυμπιακού και μία προσωπικότητα που απέφερε τίτλους αλλά και σημαντικά γκολ. Ο Φουστέρ έχοντας πια πάρει δίπλωμα προπονητή είναι πιθανό να πιάσει ξανά Λιμάνι. Και αυτό διότι τις τελευταίες ημέρες είναι στην Ελλάδα και δίπλα στον Ολυμπιακό.

Είδε από κοντά το ματς με την Μπέτις, έμεινε μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ενώ παρακολούθησε από κοντά και στο πλευρό των Μοντέστο και Ιμπαγάσα το παιχνίδι των Νέων των ερυθρόλευκων. Από τις πληροφορίες που υπάρχουν είναι πιθανό να επιστρέψει στον πειραϊκό σύλλογο για να αναλάβει πόστο στις Ακαδημίες του, οι οποίες είναι εν μέσω αλλαγών προσώπων αυτήν την περίοδο. Ο ίδιος ο Φουστέρ είχε αποκαλύψει από το 2017 τις επαφές που είχαν γίνει με τον Ολυμπιακό για να γυρίσει και να πάρει θέση στην ομάδα.