Οι Γιαννιώτης, Βούκοβιτς και Χασάν θέλησαν να πάρουν πάνω τους το... φταίξιμο για την ήττα από τον ΠΑΟΚ ωστόσο άπαντες στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαροι: «όλοι μαζί χάνουμε»!

Είναι φυσιολογικό μετά από ήττες σε ντέρμπι από ένα λάθος και ένα αυτογκόλ οι παίκτες που βρίσκονται στην φάση να νιώθουν άσχημα. «Εμείς φταίμε», ήταν η ατάκα που έβγαινε από τους Γιαννιώτη, Βούκοβιτς και Χασάν. Οι δύο πρώτοι για την φάση του αυτογκόλ και ο Αιγύπτιος για τις χαμένες ευκαιρίες και το δοκάρι του.


Στα αποδυτήρια, αλλά και γενικότερα μετά το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, υπήρξε στήριξη σε όλους όμως και ειδικά σε αυτούς τους τρεις. «Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Είμαστε μία ομάδα και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον», ήταν οι σχετικές επισημάνσεις. Στο πλευρό των παικτών, εκτός από τον Μαρτίνς, ήταν και ο Καρεμπέ και άλλα στελέχη της ΠΑΕ.

Το σημαντικό σε αυτήν την φάση είναι ο Ολυμπιακός να βγάλει αντίδραση και ουσία μετά από ένα τέτοιο αρνητικό αποτέλεσμα και οι λέξεις «ομάδα» και «ενότητα» είναι απαραίτητες για την δύσκολη συνέχεια...