Είδος προς εξαφάνιση αποτελούν τα εισιτήρια του ματς με την Μπέτις. Του πρώτου για τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Europa League. Ήδη έχουν κάνει «φτερά» 29.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους «βερδιμπλάνκος» και έχουν μείνει πολύ λίγα ακόμα αδιάθετα. Η τρέλα που επικρατεί στις τάξεις των ΓΑΥΡΩΝ φαίνεται ξεκάθαρα, καθώς εκτός από τα εισιτήρια, «φεύγουν» παράλληλα και τα διαρκείας!

Τα εκδοτήρια ανοίγουν ξανά το πρωί της Τετάρτης στις 10:00. Κι αν δεν βιαστείτε, δεν θα βρείτε εισιτήριο! Το sold out είναι πλέον θέμα… ωρών. Οπότε όσοι θέλουν να είναι στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη το βράδυ, για να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το σπουδαία ματς, να ζήσουν την εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στο γήπεδο, καλά θα κάνουν να τρέξουν!

Να πάνε από νωρίς για να προμηθευτούν τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια» για το ματς αυτό. Διαφορετικά, θα χάσουν την ευκαιρία να είναι στο γήπεδο. Σε μια αναμέτρηση από αυτές που κανείς δεν θέλει να λείπει από την εξέδρα.

Όποιος αργοπορήσει δεν θα είναι μεταξύ των τυχερών που θα βρεθούν εκεί για να δουν από κοντά τον Θρύλο να αντιμετωπίζει μια από τις πιο καλές ισπανικές ομάδες αυτή την εποχή! Να απολαύσουν το θέαμα που προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» και να δώσουν ώθηση στην ομάδα για να μπορέσει να κάνει μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση και να φτάσει σε μια τεράστια νίκη.