`

Ειδικό ρόλο πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έχουν οι έμπειροι Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, οι Κώστας Φορτούνης, Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Φετφατζίδης γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ντέρμπι στον Θρύλο και πρέπει να το μεταδώσουν και στους υπόλοιπους. Κάτι το οποίο φαίνεται ότι έχουν καταφέρει, με όλους να δείχνουν «διψασμένοι» για την αυριανή αναμέτρηση.

Φυσικά, τεράστια εμπειρία από τέτοια ματς έχει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, για τον οποίο θα είναι το πρώτο ντέρμπι του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αναμένεται να βγάλει ακόμη περισσότερη «τρέλα» για να κερδίσει ο Θρύλος.

Τον ίδιο ρόλο έχει και ο Γιάγια Τουρέ, με τον Ιβοριανό σούπερ σταρ να έχει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία τόσο από ντέρμπι στην Ελλάδα, όσο και στο κορυφαίο επίπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι», καθώς και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν βάλει στο μυαλό κάθε παίκτη, κυρίως των ξένων που δεν έχουν την εμπειρία, το πόσο σημαντικό είναι ο Ολυμπιακός να παίξει καλά, να τα δώσει όλα και να πάρει το τρίποντο στο αυριανό αγώνα.