Ο Φετφατζίδης ξεκίνησε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα βασικός για τον Ολυμπιακό με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να μένει στον πάγκο ύστερα από το ευρωπαϊκό ματς με την Μπέτις. Ο Έλληνας βραχύσωμος εξτρέμ δικαίωσε βέβαια την επιλογή του προπονητή καθώς μαζί με τον Φορτούνη ήταν οι πιο κινητικοί και απειλητικοί παίκτες της ομάδας.

Ειδικά στο πρώτο μέρος, ο Φετφατζίδης θύμησε κάτι από τα παλιά όταν και είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό με τις εμφανίσεις του. Γρήγορος, διεισδυτικός, με συνεχή κίνηση και λίγη παραπάνω ωριμότητα δείγμα και των εμπειριών που έχει αποκομίσει τα τελευταία χρόνια. Ο Φέτφα για δεύτερο συνεχόμενο ματς ήταν σταθερά καλός και σίγουρα κερδίζει πόντους στη «μάχη» των δύο θέσεων της ενδεκάδας για τα εξτρέμ. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο Φέτφα μπορεί να αγωνιστεί  και ως δεκάρι όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και έχει δοκιμάσει και ο ίδιος ο Μαρτίνς.


Επίσης, μην ξεχνάμε πως από τον Φέτφα ξεκίνησε και η φάση του γκολ καθώς είναι αυτός που πασάρει στον Ομάρ ώστε ο Νορβηγός να σερφάρει στον Χαράν που ήταν ο χρυσός σκόρερ.