Ο ΘΡΥΛΟΣ αγωνίζεται απόψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και θέλει να συνεχίσει το πρόγραμμα του με νίκες εν όψει του μεγάλου αγώνα με τη Μπέτις για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Δείτε την ενδεκάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Γιαννιώτης, που θα έχει μπροστά του τον Μιράντα και τον Βούκοβιτς που δείχνουν να χαίρουν της εμπιστοσύνης του προπονητή. Δεξιά βλέπουμε τον Ομάρ Ελαμπντελαουΐ και στα αριστερά τον Τσιμίκα, ο οποίος γύρισε «αναγεννημένος» από τη σεζόν του στην Ολλανδία και έχει εντυπωσιάσει.


Μπροστά τους στον άξονα θα αγωνιστουν ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά που θα είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο της μπάλας την πρώτη πάσα από την άμυνα, την καλή κυκλοφορία αλλά και την αναχαίτιση των επιθέσεων των αντιπάλων πριν αυτοί φτάσουν στην περιοχή. Μπροστά τους ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης.

Στις πτέρυγες της επίθεσης θα δούμε τον Ποντένσε και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο οι οποίοι θα είναι παίκτες κλειδιά και δεν αποκλείεται να τους δούμε να αλλάζουν πλευρές αρκετές φορές ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο αποτελεσματικότατος Γκερέρο.