Το επόμενο δίμηνο είναι "φωτιά" για τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς έχει πολύ δύσκολα παιχνίδια και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει τους παίκτες του όσο το δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμους. Δείτε το πρόγραμμα των Πειραιωτών.

Η συνέχεια είναι δύσκολη και απαιτητική για τον Ολυμπιακό, καθώς το πρόγραμμα είναι απαιτητικό και δύσκολο. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δίμηνο επίπονο με παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου καλείται να φέρει εις πέρας και να διατηρηθεί το καλό κλίμα που υπάρχει. 

Με την επανέναρξη, στις 16 Σεπτεμβρίου οι Πειραιώτες φιλοξενούν τον Αστέρα, τέσσερις ημέρες μετά τη Μπέτις για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και στις 24/9 παίζουν στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Μια εβδομάδα αργότερα (30/9) αναμετρώνται με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο και στις 4 Οκτωβρίου αγωνίζονται με τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο".

Προτού καλά καλά επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη, στις 7/10 πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ για να αγωνιστούν με την ΑΕΚ. Ακολουθεί ένα διάλειμμα για Εθνικές ομάδες και έπονται οι αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα (δεν έχουν οριστεί ακόμα οι ημερομηνίες και οι ώρες της 7ης αγωνιστικής), για να ακολουθήσει ο αγώνας με τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο (25/10).

Μετέπειτα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον Απόλλωνα Σμύρνης (δεν έχουν οριστεί ακόμα οι ημερομηνίες και οι ώρες της 8ης αγωνιστικής), για να φιλοξενήσει ξανά την Ντουντελάνζ στις 8 Νοεμβρίου για την 4η αγωνιστική του Europa.