Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχει δει ακόμα ο κόσμος του Ολυμπιακού να αγωνίζεται, από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι, είναι ο Γκιγιέρμε. Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» αποκτήθηκε αφού είχε επιστρέψει η ομάδα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και για αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον θεωρούσε έτοιμο για να βοηθήσει μέχρι τώρα.

Πλέον όμως έχει περάσει αρκετό καιρό συμμετέχοντας στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ παράλληλα και στη διακοπή του πρωταθλήματος δούλεψε αρκετά στο Ρέντη με τους ποδοσφαιριστές που είχαν μείνει, καθώς είχαν φύγει αρκετοί διεθνείς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν άνοιξε και τόσο τα χαρτιά του στις τελευταίες προπονήσεις αναφορικά με τη βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Γκιγιέρμε όμως να είναι ένας από τους παίκτες που έχει στις σκέψεις του.

Όλα δείχνουν ότι αν δεν δούμε τον Γκιγιέρμε βασικό απέναντι στους Αρκάδες, παίρνοντας τη θέση Μπουχαλάκη ή Καμαρά, τότε θα αγωνιστεί ως αλλαγή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη και θα έχει τη δυνατότητα ο κόσμος να τον δει.

Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για αλλαγές στο κέντρο έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι η τριάδα των Φορτούνη, Μπουχαλάκη, Καμαρά είχε υποχρεώσεις με τις Εθνικές στην εβδομάδα που πέρασε και σκέφτεται τον παράγοντα κούραση.