Τον Γιάγια Τουρέ δεν περιμένουμε να τον κρίνουμε σ’ ένα ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Και μόνο που έπαιξε καλά ήταν. Αυτός που έλαμψε με την παρουσία του ήταν ο Γκιγιέρμε, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκαναν επίσης ο Μασούρας και ο Σισέ. Ο Μάνος έκανε ντεμπούτο με γκολ, κάτι που είναι θείο δώρο για κάθε επιθετικό!

Αν είχε βάλει και το γκολ ο Γκιγιέρμε, με το σουτ που επιχείρησε στο 89’ θα του βάζαμε δέκα! Ο Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του και πλέον βάζει πολύ δύσκολα στον προπονητή του. Αμυντικό χαφ που ξέρει μπάλα, με δυνατά πατήματα και κίνηση σε πολλούς χώρους του γηπέδου. Σίγουρα έχει την ηρεμία που θα χρειαστεί ο ΘΡΥΛΟΣ σε αγώνες με ομάδες επιπέδου που θα πρέπει να κρατήσει μπάλα να κάνει ασφαλείς μεταβιβάσεις για να μην πουλάει η ομάδα τη μπάλα.

Ο Μαρτίνς είδε αυτά που ήθελε και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως ο Γκιγιέρμε στους επόμενους αγώνες θα έχει πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή και μάλιστα σε κρίσιμους αγώνες. Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Μαρτίνς όπως δήλωσε και ο ίδιος.