Ο Βασίλης Τοροσίδης, όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές, αλλά γίνεται και εύκολα αντιληπτό από τον καθένα είναι πολύτιμος για τον Ολυμπιακό.
Ο «Τόρο» εκτός από τα όσα προσφέρει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε πάρα πολλές θέσεις, είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει όσο λίγοι τη φιλοσοφία των Πειραιωτών και έχει τη δυνατότητα να την μεταφέρει και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο αμυντικός του Θρύλου έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς, ως «εξάρι» μέχρι στιγμής, τα έχει πάει αρκετά καλά, ωστόσο, είναι φανερό ότι δεν βρίσκεται στην κατάσταση που ο ίδιος επιθυμεί.
Πάντως, ανεβαίνει συνεχώς, κάτι το οποίο έδειξε και στο ματς της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Εσθονία. Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ, έχοντας πολλά τρεξίματα, φαρμακερές σέντρες στην επίθεση και γενικότερα πολύ καλή παρουσία.
Ο «Τόρο» όταν φτάσει στα επίπεδα φυσικής κατάστασης που θέλει, θα βάλει σίγουρα σε ακόμη μεγαλύτερο πονοκέφαλο τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς στα δεξιά ο Ομάρ… βγάζει μάτια, ενώ στον άξονα ο Θρύλος διαθέτει πολλούς παίκτες και με μεγάλη ποιότητα.