Ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη πρόκριση στην Αγγλία επιστρέφει στις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας την ομάδα των Ιωαννίνων με τον Μάρτινς να κάνει ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους παίκτες.


Ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να παρατάξει μία ενδεκάδα με αρκετά δυνατά όπλα ώστε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή και να οδηγηθεί ομάδα σε μία εύκολη νίκη ξεκουράζοντας ταυτόχρονα βασικούς παίκτες.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν, θα βρεθεί ο Γιαννιώτης ενώ μπροστά του ως αμυντικό δίδυμο θα αγωνιστούν οι Μεριά  και Βούκοβιτς. Στα δεξιά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ενώ στα αριστερά ο Τσιμίκας.


Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης που θα είναι υπεύθυνοι για την κυκλοφορία της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση αλλά και την αναχαίτιση των επιθέσεων των αντιπάλων.  Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Φορτούνης.


Στις πτέρυγες της επίθεσης θα αγωνιστούν δεξιά ο Φετφατζίδης και αριστερά ο Ποντένσε  προσπαθώντας με την ταχύτητα και τη διείσδυσή τους να προκαλέσουν προβλήματα στην άμυνα των Κρητικών. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Γκερέρο.