Ο Κώστας Τσιμίκας στάθηκε στο ότι στον Ολυμπιακό δεν τα παράτησαν μετά την ισοφάρισε, δήλωσε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για την Μπέτις και ευχήθηκε να έρθει και για εκείνος γρήγορα το πρώτο γκολ. Οι δηλώσεις του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού στη «Nova»:

«Ξέραμε ότι παίζουμε με πολύ καλή ομάδα. Δείξαμε ότι δε τα παρατάμε παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε την ισοφάριση και αυτό μας κάνει καλύτερη ομάδα. Θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, πιο προσεκτικοί, πιο δυνατοί στη συνέχεια γιατί με τέτοια παιχνίδια μαθαίνεις».


Για την αλλαγή εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο: «Είχαμε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ αλλά δεν γίνεται να μπαίνουν όλα. Δε νομίζω ότι ρίξαμε την απόδοσή μας στην επανάληψη, απλά δεν μας βγήκαν όσα θέλαμε και χάσαμε αρκετές δεύτερες μπάλες. Είναι σημαντικό πάντως ότι νικήσαμε και κοιτάμε μπροστά».

Για τη συνεργασία του με τον Ποντένσε δήλωσε: «Κάθε μέρα παίζουμε μαζί στην προπόνηση. Είμαστε ομάδα και βοηθάμε όλοι. Επίσης μιλάμε όλοι μεταξύ μας και όλα αυτά βγαίνουν στο γήπεδο».

Όσο για το πότε θα πετύχει ο ίδιος το πρώτο του γκολ ανέφερε: «Μακάρι να έρθει και για μένα γρήγορα κάποιο γκολ. Μπροστά μας είναι το παιχνίδι με τη Μπέτις και είμαστε έτοιμοι».