Ο υποψήφιος πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τόνισε ότι έχασε τον Γιαγιά Τουρέ, ενώ είπε ότι θα μπορούσε να ανακοινώσει παίκτες όπως οι Τέρι και Μαρκίζιο.

Στη Σπόρτινγκ είναι εν αναμονή της παρουσίασης του νέου προέδρου. Ο Πέδρο Μαδέιρα Ροδρίγκες που είναι υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο μίλησε για τον Τουρέ που έχασε λόγω Ολυμπιακού, τους Τέρι και Μαρκίζιο.
Χαρακτηριστικά είπε:
«Είμαι πολύ κοντά στο να παρουσιάσω παίκτες που θα είναι άμεσα διαθέσιμοι στη Σπόρτινγκ. Εάν ήθελα, θα παρουσίαζα σήμερα τρεις παίκτες. Μόνο που δεν μπορώ να τους ανακοινώσω σήμερα, γιατί δεν μπορώ να ξεπεράσω ένα όριο. Θα ήταν πολύ εύκολο να παρουσιάσω τώρα τους τρεις παίκτες.

Είναι ξένοι. Ένας αριστερός μπακ, ένας κεντρικός επιθετικός κι ένας μεγάλος πρωταθλητής, ένας άνθρωπος για τ' αποδυτήρια όπως ο Πίτερ Σμάιχελ. Είναι ο Τζον Τέρι. 
Παίκτες που είναι ελεύθεροι. Δυστυχώς χάσαμε τον Μαρκίζιο, θα ήταν παίκτης μας εάν ήμουν πρόεδρος από την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα χάσαμε έναν παίκτη που πήγε στον Ολυμπιακό (Τουρέ όπως υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι).»