Στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Η μετακίνησή του Ιρανού επιθετικού στην αγγλική ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ήδη ολοκληρωμένη και πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.
Η συγκεκριμένη είδηση έγινε γνωστή από τους Άγγλους προ ημερών, οι οποίοι τόνιζαν ότι ο Ιρανός φορ δεν θα επέστρεφε από το «Νησί» μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού, που βρισκόταν για το ματς με την Μπέρνλι, προκειμένου ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μετακίνησής του στη Νότιγχαμ.
Παρόλο αυτά, ο Καρίμ επέστρεψε κανονικά μαζί με τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» στην Ελλάδα και σε συνδυασμό με το ότι δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον αγγλικό σύλλογο δημιουργήθηκαν αμφιβολίες για το μέλλον του Ιρανού.
Πάντως, επαναλαμβάνουμε ότι η υπόθεση είναι τελειωμένη και θα υπάρξουν σύντομα οι ανακοινώσεις.

Την ίδια ώρα, τον δρόμο του Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι αρκετά πιθανό να ακολουθήσει και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο Έλληνας μέσος συνεχίζει τις προπονήσεις με τους «κομμένους» των Πειραιωτών, με το μέλλον του πάντως να ξεκαθαρίζει άμεσα.
Ο Ταχτσίδης έχει την επιλογή της Νότιγχαμ αυτή τη στιγμή, ενώ το άλλο σενάριο που υπάρχει είναι να αφεθεί με κάποιο τρόπο ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.
Υπενθυμίζουμε, ότι και στο παρελθόν παρά το γεγονός ότι είχε λήξει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, στις 31 Αυγούστου, υπήρξαν μεταγραφές που έγιναν μετά το τέλος αυτής, όπως του Ανδρέα Γιαννιώτη, αλλά και του Στέφανου Καπίνο. Κάτι το οποίο, επομένως, μπορεί να συμβεί και στην περίπτωση του Παναγιώτη Ταχτσίδη.