Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει σπεύσει μαζικά από το πρωί στα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη για να προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης (20/9, 22:00) με την Μπέτις, ενώ συνεχίζεται η προπώληση και για τον Αστέρα (20:30).

Η δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού για να βρίσκεται δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα στις επερχόμενες μάχες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, είναι τεράστια κι αποδεικνύεται με τη μαζική κινητοποίηση για τα παιχνίδια με τον Αστέρα απόψε το βράδυ (20:30) και με τη Μπέτις (20/9, 22:00).

Χθες (15/9), σας είχαμε ενημερώσει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τα παιχνίδια με τους Αρκάδες πηγαίνει εξαιρετικά και πως είναι διπλάσια σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο, όπου είχαν κοπεί πάνω από 19.000 εισιτήρια.

Βέβαια, ο πανικός γίνεται για το ματς της Πέμπτης (20/9) με τη Μπέτις για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Οι ουρές είναι τεράστιες από το πρωί στα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη, το οποίο θα είναι κατάμεστο με τους Ανδαλουσιάνους, ώστε οι φίλοι του Ολυμπιακού να σπρώξουν στη νίκη τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.